russian.fi     Форум | Инфо | Фото | Афиша | Новости | Работа
Asentaja rengasliikkeeseen
Работа и бизнес - Требуются
Частное объявление, номер: 545239
Язык общения - ФИНСКИЙ. Русский не обязательный.
TYRE POINT on rengasvalintojen luotettava kumppani, jolta yksityis- ja ammattiautoilijat saavat kestävät ja edulliset laaturenkaat vaativaan ajoon - erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tyre Pointilla on toimipiste myös Kotkassa. Tyre Point maahantuo renkaita ja asiakaskunta kattaa myös henkilö- ja pakettiautoilijat.

Etsimme vahvistusta tiimiin eli haussa on tarvittaessa töihin kutsuttava ASENTAJA sekä henkilöautojen että raskaan kaluston renkaiden pariin - keväällä avattuun toimipisteeseen.

Mikäli olet valmis osallistumaan myös aktiiviseen renkaiden myyntiin, kokoaikainen työ voi olla mahdollista.

Jos olet mukava, luotettava, palveluasenteinen ja aikaansaava tekijä sekä ystävällinen ja laadukas palvelu on sinulle tärkeää, saatat olla etsimämme henkilö. Noudatathan myös työaikoja ja otat vastuuta omasta tehtävästäsi sekä omaat hyvän asenteen annettujen ohjeiden noudattamiseen (esim. työturvallisuus).

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vastuullista työskentelytapaa, tarkkuutta ja teknisiä taitoja. Hyvä fyysinen kunto on hyödyksi.

Perehdytämme sinut tarvittaessa tehtävään - kaikenlainen ajoneuvojen parissa toimimisen kokemus on tehtävässä eduksi. Joustava asenne on myös hyvästä, koska palveluvalikoimaa saatetaan laajentaa.

Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Työpaikka sijaitsee Takoraudantiellä, Helsingissä.

Lisätietoja ja hakemukset: Karoliina Maaranen, 050 473 8148, karoliina.maaranen@tyrepoint.fi. Hakemukset käsitellään heti niiden saapuessa.
Логин: Пароль:
Опции
Отправить email автору
Связь с автором объявления, доступна только зарегистрированным пользователям.

Зарегистрируйтесь на Доске и вы сможете отправить сообщение автору.
Сообщить модератору о нарушении


Комментарии посетителей

Автор объявления убрал возможность комментирования своего объявления.
 

Doska.fi - Доска объявлений Доска объявлений Финляндии © Suomitech Oy, 2002-2023