russian.fi     Форум | Инфо | Фото | Бизнес | Афиша | Новости | Города | Работа
objava.eu       Финляндия | Эстония
Баннерная реклама на Doska.fi
Myydään 5425 m² Tontti ja rakennukset - asuntoja
Недвижимость - Коммерческая
Частное объявление, номер: 463467

Yrityksemme omistaa merkittävän kokoisen kiinteistön Päijät-Hämeessä (100 km päässä Helsingistä ja noin 25 km päässä Lahden keskustasta). Kiinteistökokonaisuuteen kuuluu 5425 m2 rakennukset ja 6 ha tontti. Etsimme yrityksiä tekemään liiketoimintaa rakennustiloissa. Tiloissa voisi esimerkiksi harjoittaa ravintola-, majoitustoimintaa, elintarviketuotantoa, tavaroiden ja kulkuneuvojen säilytystilojen vuokrausta, osto- ja myyntiliiketoimintaa. Tontille rakennuslupaa jäljellä lisäneliöille. Lämmitys, sähkö ja kylmäkäyttövesi toiminnassa. Kuumakäyttövesi vaati korjauksia. Olemme valmiita erilaisille ehdotuksille rakennuksien ja kiinteistön käyttöön liittyen. Voimme esimerkiksi vähentää kiinteistössä toimivan yrittäjän, yhteisön tai yksityishenkilön kustantamat tai tekemät korjaustyöt ja niihin liittyvät kulut kiinteistön vuokrasta. Voimme myös tarjota edullisen vuokran pitkäksi aikaa, jotta kiinteistö saadaan hyötykäyttöön.


Myytävä/vuokrattava kokonaisuus muodostuu kotitalousoppilaitoksesta, josta löytyvät muun muassa koulutustiloja, suurtalouskeittiö, leipomo, asuntola (62 huonetta, 10 keittiötä), saunat, pesutilat, wc:t, ja henkilökunnan asuntola (5 huoneistoa keittiöllä, sauna, autotalleja, varastoja), sekä paljon muuta

Majoitustoimintaan tarvittavat tilat ja muut tarpeet löytyvät jo kiinteistöltä, mutta kokonaisuus voi kaivata luovasti suunniteltu vetonaulaa kiinnostuksen kasvattamiseksi. Kuitenkin ruokailu ja suurtalouskeittiötilat löytyvät päärakennuksesta jo.


Kiinteistö sijaitsee rauhallisella paikalla luonnon ympäröimänä, mutta useimmat palvelut (esim. kaupat ja kunnanpalvelut) löytyvät 12,5 km säteellä. Kulku Helsingistä ja Lahdesta kiinteistölle on helppoa hyvien tieyhteyksien kautta.Älkää epäröikö olla yhteydessä, jos kaipaatte lisätietoja ja kuvia kiinteistöstä. Voitte myös tulla katsomaan rakennuksia ja tonttia paikanpäälle.

www.heinamaantie35.home.blog

 

Логин: Пароль:
Опции
Отправить письмо автору
Связь с автором объявления, доступна только зарегистрированным пользователям.

Зарегистрируйтесь на Доске и вы сможете отправить сообщение автору.
Сообщить модератору о нарушении


Комментарии посетителей
 
 
 

Doska.fi - Доска объявлений Доска объявлений Финляндии © Suomitech Oy, 2002-2020