russian.fi     Форум | Инфо | Фото | Бизнес | Афиша | Новости | Города | Работа
objava.eu       Финляндия | Эстония
Баннерная реклама на Doska.fi
Sony WF-1000X - Bluetooth Headphones
Для дома и офиса - Электроника
Частное объявление, номер: 425275
Sony WF-1000X -Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaista äänentoistoa sekä melunpoistoa erittäin kompaktissa ja täysin langattomassa muodossa. Minimalistisen tyylikäs muotoilu yhdistettynä älykkäisiin toimintoihin tekevät kuulokkeista vastustamattoman vaihtoehdon liikkellä olevalle ihmiselle, joka haluaa kuulokkeet niin lomalle, työmatkoille, kuin toimistoon. Mukavat tulppamalliset korvasovitteet istuvat korvaan hyvin, eivätkä ne rasita korvia pitkilläkään kuuntelukerroilla. Istuvuutta parantaa entisestään pienet ergonomiset sangat, jotka lukittavat kuulokkeet jämäkästi paikoilleen.

Älykkään kuuntelutoiminnon avulla WF-1000X -kuulokkeet tunnistavat eri toimintoja, kuten matkustamisen, kävelyn tai paikoillaan odottelun. Tunnistuksen avulla kuulokkeet pystyvät säätämään automaattisesti taustaääniasetukset tilanteeseen sopiviksi. Voit myös säätää asetuksia Sonyn oman sovelluksen kautta. Kuulokkeet tunnistavat myös erilaisia eleitä. Voit kytkeä musiikin päälle ja pois yhdellä napautuksella. Myös puheluihin vastaaminen toimii vain yhden napautuksen avulla.

Mukana tulevan kuljetuskotelon kanssa säilytät kuulokkeita turvallisesti, mutta vois myöt ladata kuulokkeet kotelon avulla. Kuulokkeiden akunkesto on jopa kolme tuntia ja latauskotelon myötä nostat kuunteluajan jopa yhdeksään tuntiin! WF-1000X -kuulokkeet tunnistavat myös milloin niitä ei käytetä ja sammuvat automaattisesti, tämä toiminto säästää huomattavasti akkua.

Ominaisuudet:

Tyyppi: Suljettu, dynaaminen
Kaiutinelementti: 6 mm
NFC (kotelossa)
Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
Akunkesto: jopa 3 tuntia (latauskotelon kanssa jopa 9 tuntia)
Akun latausaika: noin 1,5 tuntia
Lataus: USB
Bluetooth v.4.1, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Tuetut äänimuodot: SBC, AAC
Kantama: noin 10 metriä
Vastamelutoiminto
Ympäristön äänitila
Myyntipakkauksen sisältö: Latauskotelo, USB-kaapeli, korvatulpat (XS, S, M, L), korvasangat (M, L) Triple Comfort -nappikuulokkeet (S, M, L)

 

Логин: Пароль:
Опции
Отправить письмо автору
Связь с автором объявления, доступна только зарегистрированным пользователям.

Зарегистрируйтесь на Доске и вы сможете отправить сообщение автору.
Сообщить модератору о нарушении


Комментарии посетителей

Автор объявления убрал возможность комментирования своего объявления.
 

Doska.fi - Доска объявлений Доска объявлений Финляндии © Suomitech Oy, 2002-2019