russian.fi     Форум | Инфо | Фото | Афиша | Новости | Работа
Autonasentaja/automekaanikko
Работа и бизнес - Требуются
Частное объявление, номер: 424660
Haemme asiakkaallemme, Espoon huhtikuussa avautuvaan Autokorjaamo ja Autotarvike Oy:n toimipisteeseen ammattinsa osaavaa autonasentajaa/automekaanikkoa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Valittu henkilö pääsee työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa, pitäen sisällään työt aina vianetsinnästä sähkötöihin ja perushuoltoihin. Työtehtäviin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huoltotyöt, rengasasennukset sekä asiakaspalvelutehtävät. Hakijalta toivomme itsenäistä, reipasta ja huolellista otetta työhön.

Etsimällämme henkilöllä on jo vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Odotamme valitun henkilön olevan ammattitaitoinen tiimipelaaja, joka on motivoitunut, työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme korkeaa työmotivaatiota ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä menestymisen kannalta on erityisen tärkeää hallita hyvin autopuolen korjaus- ja huoltotyöt sekä autosähkötyöt.

Valitulle henkilölle on tarjolla monipuolinen kokoaikatyö, mukavassa työyhteisössä. Asiakkaamme tarjoaa ammattitaitoiselle henkilölle mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen alallaan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtä tehdään ajanmukaisilla työvälineillä, viihtyisässä ympäristössä.

За дополнительной информацией звоните: 0407170630
Логин: Пароль:
Опции
Отправить email автору
Связь с автором объявления, доступна только зарегистрированным пользователям.

Зарегистрируйтесь на Доске и вы сможете отправить сообщение автору.
Сообщить модератору о нарушении


Комментарии посетителей

Автор объявления убрал возможность комментирования своего объявления.
 

Doska.fi - Доска объявлений Доска объявлений Финляндии © Suomitech Oy, 2002-2024