russian.fi     Форум | Инфо | Фото | Бизнес | Афиша | Новости | Города | Работа
objava.eu       Финляндия | Эстония
Баннерная реклама на Doska.fi
Kylmä syksy. Teatteriprojekti.
Афиша, куда пойти - Театр
Частное объявление, номер: 365742
Новый проект InerLab ry и ДЦК "Музыканты" будет интересен взрослым любителям театра.

Работа режиссера Олега Николаенко (http://olegnikolaenko.com/) и профессиональных актеров уже 28 октября на сцене Музыкантов (Karpalokuja 7A, Helsinki), начало в 17:00

Вход свободный.
Представление на финском языке.

Дополнительная информация:

Lastenkulttuurikeskus Musikantit ja InterLab Ry esittävät:

Teatteriprojekti Lukudraama, Venäläinen proosa.

VAPAA PÄÄSY.

Tervetuloa katsomaan ensimmäistä esitystä lukudraamasarjasta. Se sisältää kolme Ivan Buninin kertomusta.

Ivan Aleksejevitch Bunin (1870 – 1953) on suuri venäläinen kirjailija, jolle myönnettiin Nobelin kirjallisuuspalkinto ensimmäisenä venäläisenä vuonna 1933. Buninin teokset ovat hellävaraisia, tunnelmallisia ja salaperäisiä, ne ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden avulla avautuu suuri ja käsittämätön valoisa tunne. Hänen runojensa ja kertomustensa monipolvista ja monimuotoista rakennetta verrataan usein pitsiin.

Ohjaaja:

Oleg Nikolaenko. Multimedia- teatteriohjaaja. Teatteritaiteen maisteri. Valmistunut Pietarin valtiollisesta Teatteritaiteen akatemiasta. Oleg Nikolaenko on ohjannut teatteriesityksiä Venäjällä, Ranskassa, Kreikassa, Sveitsissä ja Suomessa. Teatteriesityksien luomisessa hän käyttää paljon mapping- ja videoprojesointeja, mutta tärkein on kuitenkin aina näyttelijäntyö ja teksti.

Näyttelijät:

Elli Närjä. Näyttelijä. Teatteritaiteen maisteri. Elli työskenteli näyttelijänä Petroskoin kansallisessa teatterissa vuodesta 1997 aina vuoteen 2013, jonka jälkeen hän siirtyi freelanceriksi.

Eeva Putro. Näyttelijä. Teatteritaiteen maisteri, joka on valmistunut Pietarin valtiollisesta Teatteritaiteen akatemiasta. Eeva on näytellyt useissa teattereissa Helsingissä ja muualla Suomessa ja tehnyt myös elokuva- ja tv-sarjoissa rooleja.

Henri Tuominen. Näyttelijä. Teatteritaiteen maisteri, joka on valmistunut Helsingin Teatterikorkeakoulusta vuonna 2017. Henri on tehnyt useita teatteriproduktioita Teatterikorkeakoulussa, kuin myös koulun ulkopuolella.

Valokuvaaja: Svetlana Mikhailova

Esityksen kesto noin 1h 20 min (ei väliaikaa)

 

Логин: Пароль:
Опции
Отправить письмо автору
Ваше имя или ник:
Ваш емайл:
Ваш телефон:
Сообщение:
Сообщить модератору о нарушении


Комментарии посетителей
 
 
 

Doska.fi - Доска объявлений Доска объявлений Финляндии © Suomitech Oy, 2002-2018